smart

Independent Smart Home

Un sistem smart home va ofera timp pentru a va putea bucura de familie si toti cei dragi. Acesta ofera familiei dumneavoastra confort , sanatatea si singuranta. Independent Smart Home este o solutie creata 100% in Romania de la dezvoltare pana la productie. Astfel nu va trebui niciodata sa va faceti griji, pentru ca cineva specilizat este aproape si gata sa va ajute. In PLUS oferim 10 ANI FARA GRIJI. In cei 10 ani supportul online si telefonic este TOTAL GRATUIT.  Chiar de “pisica” va distrus routerul din locuinta sau furnizorul de internet doreste sa inlocuiasca echipamentul, noi va oferim suportul necesar repunerii in functiune a intregului sistem gratuit.

Iluminatul smart

Uitati total de accidentele din timpul nopti cand doriti sa ajungeti la toaleta sau bucatarie. Deoarece senzorii de miscare va pot aprinde lumina in orice incapere. Astfel nu veti mai pasii pe jucarii lasate pe jos sau sa va loviti de orice obiect din jur. Sistemul se poate seta in ce intervale orare si cat timp sa mentina lumina aprinsa prin senzorul de miscare. Astfel puteti controla iluminatul din intrerupator, telefon sau chiar senzorii de miscare.

Intrerupatoarele

Pe langa designul elegant ofera siguranta contra electorcutarii deoarece nu mai functioneaza cu tensiuni mari ca 220V ci cu 5V adica cu curentul unei baterii de telefon. Astfel nu va mai trebui sa va faceti griji ca cineva drag se poate electrocuta nici macar accidental. Daca vine vorba de compatibilitate sistemul functioneaza cu orice intrerupator clasic. Iar grija intrerupatoarelor cap scara dispare deoarece puteti controla lumina din mai multe intrerupatoare fara nici o interventie asupra cablurilor chiar si la casele vechi.

Incalzirea smart

Poate fi setata independent pe fiecare camera sau chiar oprita temporar. Daca va faceati griji de sanatatea celor mici acuma nu mai este cazul. Sistemul poate fi setat ca pe timpul intregului an sa mentina pardoseala la temperaturi ca 25-26 0C pentru ca copii sa alerge dupa bunul plac chiar si pe gresie. Toate acestea datorita unor senzori ce se instaleaza in pardosea suplimentar pentru a urmarii temperatura pardoselii fara a incalzii prea tare aerul.

Racirea

Se poate realiza cu orice tip de aer conditionat cat si cu pompe de caldura. Chiar si un aer conditionat deja instalat poate fi controlat fara a fi nevoie de orice imbunatatire a aparatului. Tot ce aveti de facut este sa comunicati echipei noastre ce model de aer conditionat v-ati ales. Daca ati ales sa incalziti locuinta cu ajutorul unei pompe de caldura atunci puteti la fel de simplu sa o si raciti fara modificari ulterioare.

Irigatul smart

Este o provocare pentru noi toti dar datorita posibilitatii crearii diferitelor zone putem oferi cantitatea necesara fiecarei plante. Fara a fi nevoie de nici un efort sau timp dedicat. Sa nu uitam ca si pozitionarea florilor in curte poate influenta necesarul lor de apa. Pentru ca o zona cu mult soare fata de una umbrita va necesita o cantitate mai mare de apa.

Umbrirea

Umbrirea inteligenta realizata cu draperii lasa soarele iarna sa incalzeasca locuinta iar vara opreste razele solare in a incalzi locuinta. Ele pot fi setate sa se deschida si inchida iar in cazul in care doriti sa prelungiti odigna senzorul de miscare va amana deschiderea acestora pana in momentul trezirii dumneavoastre. Vin echipate cu sistem de protectie in caz ca cel mic se agata, perdelele se opresc automat.

Senzorii smart

Vor fi discreti si eleganti deoarece acestia sunt instalati tot in doza de legatura a fiecarei incaperi. Instalarea lor se face aparent, incastrat sau la nevoie unii pot fi pozitionati dupa bunul plac in intreaga camera. Acesti senzori nu necesita nici o mentenanta deoarece nu functioneaza cu baterii.

Ventilatia smart

Probabil multi dintre noi nu ne-am gandit la acest aspect dar accesta ne protejeaza de inamicii invizibili precum CO2, umiditate excesiva si alte substante daunatoare din aer. Acelasi senzor de miscare poate fi utilizat sa opreasca sistemul de ventilatie in momentul in care ati ajuns acasa. Pentru a nu fi expusi curentilor de aer creati de sistemul de ventilatie.

Minimalismul sistemului Independent Smart Home

Reduce costurile instalatiilor electrice si nu necesita tablouri mari care sa ocupe pereti intregi. Conectarea dispozitivelor poate fi facuta prin cablu de internet sau prin wifi. Puteti sa uitati de km intregi de cablu deoarece fiecare camera are dispozitivul sau propriu de control. Acest fapt face posibila chiar transformarea unei locuinte vechi in una smart care sa supravegheze sanatatea, confortul si siguranta intregii familii. Nici din punctul de vedere al compatibilitatii cu diferite telefoane nu trebuie sa va faceti griji deoarece functioneaza prin orice browser de internet. Si de pe orice dispozitiv chiar si in lipsa internetului pentru ca tot sistemul se afla in locuinta familiei adoptive.

Pentru a face alegeri cat mai potrivite pentru locuinta si familia dumneavoastra va oferim sfaturi de achizitie pentru orice element din locuinta dumneavoastra. Urmaritile la noi pe BLOG sau in VLOGUL nostru de pe youtube. Va multumim si va dorim clipe fericite alaturi de cei dragi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *