Intrebari frecvente

Ce automatizeaza sistemul Independent Smart Home?

Sistemul nostru va ofera control total al:

  • iluminatului
  • incalzirii
  • racirii
  • sistemului de ventilatie
  • intrerupatoare
  • umbrire
  • irigatii

Back to Index

Cum functioneaza sistemul Independent Smart Home?

Sistemul functioneaza pe baza retelei locale de WIFI/cablat din locuinta dumneavoastra. Este compatibil cu orice dispozitiv ce contine un browser de internet. Chiar de nu aveti semnal de internet sau nici macar internetul introdus in locuinta acest sistem poate functiona deoarece este de sine statator.


Back to Index

Ce este Independent Smart Home?

Este o solutie de casa inteligenta dezvoltata si produsa in Romania. Aduce cu sine 10 ANI FARA GRIJI deoarece suportul telefonic si online este total gratuit timp de 10 ani. Indiferent de sursa problemei orice s-ar intampla cu sistemul repunerea lui in functie este asigurata de echipa noastra. Chit ca v-ati schimbat providerul de internet sau ca pisica a deteriorat orice componenta a sistemului.

Independent Smart Home automatizeaza intreaga locuinta intr-un mod cat mai discret si elegant. Fara prea multe cabluri si dispozitive amplasate in intreaga locuinta.

Functionalitatea acestuia nu depinde de nici un factor extern pentru ca totul se afla in locuinta adoptiva. Chiar si fara conexiune la internet aceasta va functiona si va fi accesibila din zona de acoperire a semnalului WIFI.


Back to Index

Ce este o casa inteligenta?

O casa inteligenta contine un ansamblu de dipozitive care ofera un nivel ridicat de confort, sanatate si siguranta. De cele mai multe ori automatizeaza o mare parte din casa pentru ca aceasta sa se auto gestioneze. Astfel beneficiarului ii va ramane mai mult timp la dispozitie sa se pentru se ocupa cu familia si acele lucruri care il pasioneaza. O casa inteligenta poate fi controlata atat din locuinta cat si din afara acesteia. Dar principalul beneficiu este auto gestionarea, astfel implica un efort minim.


Back to Index